EL PASHA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2680 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij El Pasha. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 19:36 Je krijgt weinig voor wat je betaald.
4 dec 2022 om 15:25 Was goed ekestradoorgibakte piza .Heb ervan ginoten
3 dec 2022 om 23:51 Lekker eten net als altijd
1 dec 2022 om 8:16 21:30 besteld, 23:00 geleverd. Vond ik lang voor zo laat in de avond. Eten was oké, beetje gekke knoflooksaus
29 nov 2022 om 19:05 Wat een heerlijke pizza tijdens de wj wedstrijd Toppers
28 nov 2022 om 22:39 Wowwwwwwwww
26 nov 2022 om 14:47 Heerlijk net als altijd
21 nov 2022 om 19:44 Het was super lekker alleen de wachttijd was lang. Verder super!
21 nov 2022 om 17:19 Lekker hmm heb gesmikkled van hun kook kunsten
20 nov 2022 om 22:16 Eten was goed alleen me kapsalon was 2 cm dieper in de bak als normaal, hoeveelheid was gekrompen jammer terwijl ik toch genoeg betaal ervoor!
19 nov 2022 om 19:21 Friet niet gaar en lauw, ook shoarma lauw en niet lekker....Is al de derde bestelling die niet goed was, zal de laatste bestelling zijn. Erg jammer, was er eerder wel tevreden over.
14 nov 2022 om 9:08 Eten was lekker en naar wens, maar via website besteld en aangegeven gewenste bezorgtijd van 18u en kwam een half uur later. Dat was tegen gevallen